20 Mayıs 2013 Pazartesi

al-ver ekonoımiye can ver

Herkese merhabalar!! sanırım ben bu bloğu alışverişlerimi paylaşmak için kurdum:) alışveriş yazısından başka bişey yazmıyorum ama bugün bir bitenler yazısı da gelecek:)

 Paraf kredi kartı olanlar belki bilir.30 yaş altı gençlere gençlik bayramına özel 100TLye kadar aldığının yarısı hediyeydi. Yani 100Tllik alışveriş yaptığınızda 50 Tlsini paraf kart ödüyordu. Bizde değerlendirdik. üstteki 2 gömleğimi colinsten aldım.35Tl fiyatları.Colinste ayrıca 2. ürünün %50si indirimliydi.Kampanyanın kampanyasından faydalandık.Eşimde 2 tane pantolon aldı.60 tl ödedik toplamda.



 Bu 3 üründe ekolden aldıklarım.Ekolde de indirim vardı. Fiyatları görünüyor sanırım üstünde. Bu 3 ürüne de 50 TL ödemiş olduk. Şahane bir alışveriş oldu..


Veee yensekte yenilsekte kalbim hep senle fenerbahçem:) Fenerbahçeliyseniz.Ve bolu-düzceye yakın bir yerde oturuyorsanız, Fenerbahçenin topuk yaylası tesislerini gidip görmelisiniz. Bir kahvaltı,bir akşam yemeği, bir piknik yada otelde konaklamalı ir sürü seçeneğiniz var.Bu t-shirti de ordan 50TLye aldık..Burası da tesisten görüntüler..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder