27 Mart 2013 Çarşamba

el emeği hobi meleği:P


 
herkese merhabalar. buda ilk yazılarımdan biri olacak. ben dönem dönem bazı şeylere merak sarıyorum. Bundan 1 ay kadar önce de keçeye yaka kolyelere merak sarmıştım. yapabilecekmiyim diye bunlar deneme oldu. Deneme kısmından öteye de geçemedi. Aslında yapılsa çok güzel şeyler ortaya çıkacak.Bu krem rengi incili yaka kolye çok şık duruyor. Siyah simli biir kazağım var. Onunla kombinliyorum. Şahane oluyor..
 Bu siyah keçenin üzerine beyaz incili yaka kolyemde çok günlük. Herşeyin üzerine oluyor. Çok severek kullanıyorum. Bunun yapımı bir de diğerinden çok daha kolay. Yani aslında isteyen herkes yapabilir.Merakınız varsa tabii..
 Bunlarda broş olarak kullanılabilir,toka olarak kullanılabilir. Yani nasıl isterseniz öyle kullanabilirsiniz. Ben 7 yaşında bir kuzenim var gördü çok beğendi. Ona verdim.. Aaaaa birde makyaj çantası yapmıştım. onun fotoğrafını çekmemişim. Bence hepsinden güzel oldu. En kısa zamanda onu da koyacağm.. Eeee siz nasıl buldunuz?

3 yorum:

  1. Yakalara bayıldım bende yapıyorum ama dikiyorum zorluyo beni birde bu yöntemi deneyecem :)
    Benimki henüz yarım ama bak bakalım nasıl duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım benim..silikonla bir akşamda 2-3 tane yapabilirsin.hem çok kolay hemde çok eğlenceli sıkılmıyorsun.Denemelisin silikonla:)

      Sil
  2. çok gğzel gerçekten . İşyerim klasik mobilya dan selamlar

    YanıtlaSil