25 Mart 2013 Pazartesi

son alışverişim

Herkes 8 Mart alışverişini ekledi yazdı çok oldu ama benim bloğum yeni olduğu için şimdi paylaşıyorum sizinle. Kadınlar Gününde şahane bir alışveriş yaptım.Gratis the Balmda %50 indirim vardı. bende hot mama ve mary lou kaptım kendime hemen.sonra gratisten yağ kontrol mendillerinden aldm çok çok ucıza eyeliner kaptım yüz maskelerinden aldım denemelik.diaderminenin concealerini notalı selpak çok hoş bir ajanda ve kartvizitlik ve eşime bond traş köpüğü gratisten.Migrosta da yüz-cilt bakım ürünlerinde %50 indirim vardı ordan da şampuan diadermine tonik clean&clear makyaj temizleme mendilleri neutrigena yüz temizleme jeli rexona roll-on  neutrigena el ve tırnak bakım kremi vs vs bir sürü şey aldım. ve inanılmaz bu kadar ürüne 120 tl ödedim.çok karllı bir alışveriş oldu :)

2 yorum:

  1. şu 8 mart alışverişini bir ben yapamadım heralde, çok yoğun olur diye kalabalık korkumdan gitmedim. 10mart'ta gittim. raflar boştu valla :) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler.8 martın öğleden sonrasına bile bişey kalmamıştı raflarda.herkes büyük indirimi beklediği için erkenden gidilmiş alışverişe..

      Sil