14 Nisan 2013 Pazar

Alışveriş part 2...

Merhaba dostlar... Arayı uzatmadan part 2 yazısını yazayım istedim.Evime geldim,fotoğraflarımı çektim.hemen koyuldum işe..
 Bu deri ceketi ekol indiriminde kaptım.İndirimki ne indirim 189tlden 49.90a düşmüş. Benim taba renkli deri ceketim vardı.Bu tam siyah değil eskitme gibi.kolları fln fermuarlı. Hem fiyat hem ceket çok şık:)
 Buda yine kotondan aldığım terziye gien lacivert pantolonum. Ben kanvas tarzı pantolonları çok sevmiyorum aslında. Çok çabuk bozuluyorlar.Bunun kumaşı da kanvas ama kotondan denememiştim.Fiyatı 39.90dı. Bi denemek istedim.
Buda kombinim:)
 Bu bluzu da rodi indiriminden kaptım. Fiyat 9.90 tl.Beyaz düz klasik okulda giymelik bir bluz..
 Bunlarda tokacıklarım:)
 Pantenenin saç serumunu önceden almıştım. Saç kremim bitti.Bende yine aynı serinin saç maskesini aldım saç kremi niyetine kullanmak için.Ürünün nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok.Kullanıp görücez..

Bunlarda evim için aldığım kokular:) Sınırlı sayıda diyor.Air wickin çıkarmış olduğu bir koleksiyon sanırım. İzmir kokusunu kullanmaya başladım.Böyle tatlı bir koku olamaz.pembe orkide kokusu yazıyor üzerinde. Bodromu daha kullanmadım.Onun üzerinde de yasemin çiçeği yazıyor.Bu bitince ona başlayacağım.Eveeet part 2 yazısını da yazmış bulunuyoruz.Bir başka yazıda görüşmek üzere öpüldünüzz...

2 yorum:

  1. Aldıklarınız hayırlı olsun, Bodrumun ve İzmirin çiçek kokusu ne yaratıcı fikir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım. izmiri kullanıyorum.Her gelen soruyor kokusunu ve markasını..

      Sil