18 Nisan 2013 Perşembe

alışveriş part 3:) (Watsons-Rossmann)

Herkese merhabalar:) Bu alışveriş hiç hesapta yoktu.Arka arkaya sürekli alışveriş yazısı geliyor ama bundan sonra uzun bir süre alışveriş gelmez sanırım:) Bu alışveriş watsons ve rossmanndan yapıldı.

 Biraz ruj ağırlıklı bir alışveriş oldu.Bloğu açınca baktımki ben uzun süredir ruj alışverişi yapmamışım.Rujlarımın çoğu  2-3 senelik.Bende bu olaya el attım ve merak ettiğim rujlardan bir demet yaptım:)


 Bunlar rossmanndan rival de loop rujlarım.2 rengini aldım ben.101 ve 59 renkleri.Işıktan renkleri pek belli olmadı ama.Fiyatları 5.90dı yanlış hatırlamıyorsam.


 Bunlar kate moss serisinden biri kırmızı kaplı biri siyah kaplı.Kırmızı kaplının numarası 103 siyah kaplının numarası 19.Bunların swatchlarını yapmamışım.Neyse artık..





 Buda rimmel londondan çıkmayan ruj.Arka tarafında lipsitck kısmı var rujdan önce yada sonra sürmek için sanırım. Rengi bordo.Bu arada bu aldıklarımın hiçbirini daha kullanmadım.Kullanıp memnun kaldıklarımın yazısını yazarım muhtemelen.Yada merak ettikleriniz varsa kullandıktan sonra onlarla ilgili yazı yazabilirim.
 Buda çıkmayan rujun swatchı.

Buda meşhur apocalips rujlardan.Merak ediyordum bunları.bendeki rengi 401 aurora.
Şu ara aslında garnierin bb kremini kullanıyorum ama bu fondötenide denemek için aldım.Bu en açığı 100 ivory.

Vee son parça rimmel london allık.Rengine bittim bayıldım.Ben en iyisi bunlarla bir makyaj yapıp onun yazısını yazayım.hem aldıklarımı da kullanmış olurum.Eee artıkk uzuuuun bir süre alışveriş yazısı yazmam sanırım.Başka yazılarda görüşmek üzereHoşçakalınn..

2 yorum:

  1. Merhaba canım güzel bir alışveriş olmuş güle güle kullan:)Rimelin fondateninin yazısını yazabilirsen çok sevinirim.blogumada beklerim sevgiler:)
    http://ballkopugu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim yazarım tabii ne demek.ama biraz daha kullanmam lazım daha net şeyler söyleyebilmem için.

      Sil