4 Nisan 2013 Perşembe

zayıfladım mı ne ?

 Evet farklı bir yazı ile karşınızdayım. Bunun yorumunu yapmak için bitirmeyi bekledim. Ve bugün itibariyle bitti.Ben bu ürünü 3 yıl önce 3 kavanoz kullanmıştım.O dönem 7 kilo verdim..Bu 3 yıl içinde evlendim,kilo aldım.Sonra bulamadım bu üründen nerdeyse her gördüğüm aktara giriyordum. Tabii bunu bulamayınca başka ürünler deniyordum.Zayıflama çayları fln.Hiçbiri bende işe yaramadı.1-1.5 ay kadar önce sonunda yine böyle doğal ürünler satan bir yerde buldum.Hemen kaptım tabii.Bunu kullandığım süre zarfında da yani 1,5 ay gibi sürede 3 kilo verdim.Yani bir tek bundan kullandım zayıfladım demiyorum.Bunun yanında spor yapıyorum.Beslenmeme dikkat ediyorum.Bilmiyorum belki yağ yakıyor.Belki bağırsakları çalıştırıyor.Belki iştahımı kesiyor ki beslenmeme dikkat edebiliyorum.Yani kesinlikle etkisi var.Ama ne şekilde bilmiyorum.Kilo  vermek isteyenler denemeli bence..

6 yorum:

  1. nasıl kullanılıyor öğün yerine mi kullanıyorsun

    YanıtlaSil
  2. hayır canımcım..normalde kavanozunda yemeklerden yarım saat önce kullanılması tavsiye ediliyor.Ama ben sabah kalktığımda aç karnına kullandım.Bazende akşam yatarken..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıvamı macun gibi sanırım. nekadar kullanıyordun 1 yemek kaşığı falan mı

      Sil
  3. evet macu gibi tadının da güzel olduğunu söyleyemicem.keskin nar ekşisi tadı var.ben bazen 1 bazen 2 tatlı kaşığı kullandım.canım nasıl istediyse:))

    YanıtlaSil
  4. Melekcim bunu aktardan mı almıştın sen ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım aktarlarda satılyor.Bal sarayı markası satılan yerlere bakabilirsin..

      Sil